Löydä kotikuntasi halvin laajakaista Laajakaistavertailu.fi sivun avulla.

tiistai 11. marraskuuta 2008

TVkaista Sverige

TVKaista julkaisee uuden TVkaista Sverige -palvelun, jonka kautta voi Suomessakin katsella edullisesti Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n sekä kaupallisen TV4:n kanavia.

TVKaistan sivuilta: "TVkaistan kautta voit tallentaa kaikki Ruotsin pääkanavien TV-ohjelmat (SVT1, SVT2, TV4, Barnkanalen ja Kunskapskanalen) ja katsoa ne haluamaasi aikaan verkon kautta. Katso mitä haluat, milloin haluat - vihdoinkin televisiosta tulee hyvää ohjelmaa kun haluat. Voit tallentaa kaikki kotimaiset kanavat kahdeksi viikoksi omaan käyttöösi. Sinä määräät ohjelmien katseluajan, lähetysajat eivät enää määrää sinua!"

12 kuukauden tilauksella palvelun hinta on 10 €/kk. Kaapelitelevisioverkossa kyseinen kanavapaketti maksaa yleisimmin 9 €/kk. TVKaistan etuna on, että kanavien katselu ei ole aikaan tai paikkaan sidottuja.

TVkaistassa televisiokanavat lähetetään Internet-yhteyden läpi tietokoneelle. En ole palvelua itse käyttänyt enkä tätä asiaa niin hyvin tunne, mutta käsittääkseni TVkaistan lähetyksen voi siirtää halutessaan edelleen televisioon tietokoneeseen kiinnitettävän erillisen kortin avulla.

Linkki: TVKaista Sverige

Ei kommentteja:

Laajakaistavertailu.fi kertoo sinulle, millä operaattori on tarjota kotikuntasi halvin laajakaista.