Löydä kotikuntasi halvin laajakaista Laajakaistavertailu.fi sivun avulla.

tiistai 18. marraskuuta 2008

Mikkelin Puhelin nosti kaapelimodeemien nopeuksia

Mikkelin Puhelin on nostanut kaapelimodeemiliittymien nopeuksia. 1024 Mbit/s ja 2048 Mbit/s liittymät ovat saaneet lisää paluukaistaa (512 -> 1024). 20 Mbit/s kaapelimodeemiliittymä on kadonnut myynnistä, mutta uutena on tullut 40 Mbit/s kaapelimodeemiliittymä.

Verkot ovat siis Mikkelissäkin nyt EuroDOCSIS 3.0 -standardissa.

Minulla ei muuten ole tiedossa kuntia, joissa MPY:n kaapelimodeemiliittymät toimivat. Jos sinulla on tästä tietoa, kerro siitä kommenteissa tai laita sähköpostia laajakaistavertailu@gmail.com. Mikkelin Puhelimella on kaapelitelevisioverkkoa Mikkelin kaupungin alueella. Sain heidän asiakaspalvelustaan seuraavan vastauksen:
Kiitos yhteydenotosta. Valitettavasti Mpy tarjoaa ainoastaa kaapelipalveluja Mikkelin alueelle, eli lähikunnissa ei tuota palvelua voida tarjota. Eli lähikuntiin on tarjota Mpy:llä adsl liittymiä tai langatonta Wimax Esavo liittymää. Jos teillä on tarvetta uudelle liittymälle olkaa yhteydessä Mpy: asiakaspalveluun 0800 - 30 333 (maksuton) ma-pe 9.00 - 16.00. Mpy nettisivuilta löytyy lisätietoa asiasta www.mpy.fi - kotiin - internet.

Ei kommentteja:

Laajakaistavertailu.fi kertoo sinulle, millä operaattori on tarjota kotikuntasi halvin laajakaista.