Löydä kotikuntasi halvin laajakaista Laajakaistavertailu.fi sivun avulla.

sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Laajakaistavertailu.fi tilanne 9.11.2008

Tällä hetkellä työn alla on dynaamisen valikon tekeminen sivuille. Ohjelmointikielenä on ASP.NET 2.0 ja pyrin käyttämään ASP.NET:n CSS Friendly Control -kirjastoa valikon tekemiseen. Valikossa on vielä pieniä ongelmia, mutta tavoitteena olisi ratkaista ne tulevalla viikolla.

Kun valikko-ongelma on ratkaistu, siirrän kaikki alisivut saman Master-sivun alle. Tämän seurauksena valikkojen pitäisi sitten alkaa toimia paremmin ja sivuilla olisi helpompi surffailla. Tämän jälkeen siirrän vielä hakutulokset omalle sivulleen. Nythän hakutuloksia saa joko kaupunkikohtaisen hakemiston kautta tai suoraan post-backina etusivulle.

Itse tietojen suhteen Elisan ja Saunalahden tiedot ovat edelleen vanhentuneita. Yritän tehdä jossain vaiheessa kantaan päivitysajon, jolloin päivitän kaikkien nykyisin listattujen operaattorien tiedot. Lisäksi lisään uutena operaattorina TNNet:n. TNNet lähetti minulle ystävällisesti liittymiensä tiedot.

Soneran osalta tilanne on hankalampi. Kaapelimodeemiliittymien tiedot minulta löytyvät, mutta ADSL:n kannalta voi kestää. Ongelmana on, että Sonera ilmeisesti hinnoittelee yhteydet tilaajayhteyskohtaisesti. Näin ollen minulla pitäisi olla jonkinlainen rajapinta Soneran saatavuuskyselyyn, josta pitäisi dynaamisesti hakea tiedot tiettyyn osoitteeseen. Yritän vielä selvittää, saisinko tehtyä jonkin yksinkertaisemman ratkaisun.

Ei kommentteja:

Laajakaistavertailu.fi kertoo sinulle, millä operaattori on tarjota kotikuntasi halvin laajakaista.